Navijanje pletenice

Recenzije rol, Trgovine, Ribe Ostala oprema
User avatar
tinker
Posts: 4070
Joined: 10 Jun 2008, 14:24

Re: Navijanje pletenice

Post by tinker »

Mam, mam...npr. pumpe za v moje vrtine spuščat, kablovje je povito s izolir bandom, ki se po nekajkratni uporabi spremeni v lepljivo kašo...če temu prištejem pletenico in slano vodo. I dont like.
blisk
Posts: 1521
Joined: 20 Jan 2012, 18:15

Re: Navijanje pletenice

Post by blisk »

Bellerophon na tvojem mestu bi odvil špago dol pa dal prvo 10m laksa, bo dosti dosti manj problemov, ima tinker prav. Ko bo prišlo lepilo iz izolirja na pletenico boš videl kaj pomeni veselica :argh: boš preklel japonce, kitajce in še amerikance zraven, pa še aero celje :smrk:
Bellerophon
Posts: 110
Joined: 11 May 2012, 13:00

Re: Navijanje pletenice

Post by Bellerophon »

Jaz uporabljam izolir trak od Tese, sem pa imel ene par drugih izolir trakov in so res eno obično sranje. (Hofer akcij se ogibam)

Če lepo tesno poviješ zadevo, brez enega hudega šlatanja po lepljivi strani, drži čisto OK, tudi na odprtem (sonce-dež). Drugače mi pa ni jasno, kako si predstavljaš ti tole zadevo. Gre za en košček izolir traku. Par cm. Katerega tesno poviješ s pletenico, tako da enega hudega puščanja lima ne bo, pletenica pa vse skupaj še dodatno drži tesno na mestu. Itak pa predvidevam, da ne bom tako pogosto odrolal zadeve do konca, da bi bilo namakanje izolir traku dejansko problem.
Post Reply