skupinski ribolov

Drifting in ribolov iz zasidranega čolna
_ID_
Posts: 45
Joined: 10 Oct 2010, 22:19
Location: Beltinci, Ljubljana

Re: skupinski ribolov

Post by _ID_ »

Lovil sem v SLO morju, uspeha za zdaj čez poletje še nobenega. Res je tudi, da sem dal bolj fokus spoznavanju s kajakom. Hitro se spozabiš, narediš kaj nenadnega in vse skupaj kar ni pripeto konča pod vodo. Jaz sem super zadovoljen s kajakom, občasno pa naletim na kakšnega "pametnega", ki s čolnom glisira par metrov od mene ucrazy? Res se da uživati v ribolovu, ko je kajak temu namenjen. V enem kosu sem do sedaj bil na vodi 6 ur, pa nisem imel občutka, da bi se kaj namatral. V normalnem tempu goniš pedala, v rokah je palica, glava pa "off". Čista uživancija!
User avatar
vizi
Posts: 659
Joined: 22 Jul 2019, 15:09
Contact:

Re: skupinski ribolov

Post by vizi »

Si lahko predstavljam, da je pravi užitek. A je po ribolovu kej muskelfibra v nogah? Dosti kolesarim, bi mi to koristilo?

Upam, da bom imel kdaj v bližnji prihodnosti možnost testirat ribiški kajak. Potem bi se gotovo lažje odločil za nakup. :D
_ID_
Posts: 45
Joined: 10 Oct 2010, 22:19
Location: Beltinci, Ljubljana

Re: skupinski ribolov

Post by _ID_ »

Odvisno, kako fejst goniš- kot na kolesu :yeah: Pri neki normalni hitrosti jaz ne čutim nekega muskelfibra. Sam sicer nisem nek strastni kolesar in glede na to, bi ti verjetno prišel dlje/hitreje od mene na cilj. :lol: Sem pa dodelal na kajaku sedež, tako, da ga lahko dam tudi v višjo pozicijo (+10 cm) in so potem noge v boljšem položaju. V originalu mi je bil sedež preveč nizko in je bilo potrebno preveč vodoravno pritiskati na pedala.
Post Reply