Yamashita - torbica za vijačenje

Oprema, vabe, tehnika lova
spidx
Posts: 233
Joined: 27 Jan 2014, 10:13
Location: Ljubljana

Re: Yamashita - torbica za vijačenje

Post by spidx »

Andrej Lazić wrote: 15 Sep 2019, 18:29 Ne vem, če je tema še vedno aktualna, pa vendar.
Pred časom sem v trgovini Monster Bite v Domžalah kupil torbico DAIICHI SEIKO Egi Rack MS W-20. Malo sem jo nato še nadgradil z držalom za palico istega podjetja (MS Rodrack Separate 33 Black). Izvedba 33 je namenjena malim palicam medtem, ko je velikost 45 namenjena velikim, kar pa tako ali tako ne ustreza našim potrebam. Ta držala prav tako obstajajo tudi v beli izvedbi, ampak....
Namestitev držala za palico je sila enostavna, saj torbica premore ti. "MOLLE" sistem. S torbico sem nad zadovoljen. Je udobna in enostavna za uporabo ter vzdrževanje. Premore tudi nekaj uporabnih predalčkov in zanimivih rešitev.
Dodatno sem kupil še puščico za egije (Egi Rack V), ki ima tudi možnost namestitve na torbico s pomočjo aluminijastega karabina. Skratka ni, da ni. In tudi cena ni pretirana.
Zanimiva se mi zdi tudi izvedba DAIICHI SEIKO Egi Rack BB30, vendar mi pri tem modelu ni všeč, da nima možnosti namestitve držala za palico.
Mimogrede, DAIICHI SEIKO ima veliko zanimivih produktov. V Monster Bitu sicer nimajo vseh, vendar pa se da vse naročit.
Upam, da bo komu koristila ta informacija.
Evo. To je moj prvi prispevek na tem forumu in ob tej priložnosti se zahvaljujem za sprejem v skupino.
Lep pozdrav vsem,
Andrej
Tudi jaz sem v zacetku leta kupil enako torbo iz Monsterja in pa Egi Rack V z karabinom. Iz Plata pa sem narocil dodatno torbico za spredaj. Zadevo je odlicna, udobna in jo tudi jaz priporocam. Uporabna je tudi za spin recimo na brancina.

Se malo pa se bo zacelo... 🦑😁💪
User avatar
zmešan
Posts: 1866
Joined: 26 Nov 2012, 19:50
Location: litija -zg.jarše

Re: Yamashita - torbica za vijačenje

Post by zmešan »

No daiichi seiko bb30 sem nabavil jaz.Ker sem se kar dobro ugojil sem težko zapenjal zdajšno torbo.Ta dd30 mi bolj sede, ker je za čez ramo.Res pa je, da gre manj robe notri. Bo pa treba dokupit šeeno škatlo za egije, ker jih imam veliko(30+)
Don't drink water,because fish fuck in it.
Post Reply