trgovine

User avatar
CBB
Posts: 1462
Joined: 04 Dec 2013, 15:28
Location: Horjul
Contact:

Re: trgovine

Post by CBB »

brezo wrote:Razn Colombo, ki letos niti tradicionalnih februarskih znizanj ni imel kot vsako leto. Je prodal use kar je mel cez leto :-) bodi gvisn da enim gre dobro tudi če nimajo on-line :-)
hja, ne vem:)
brezo
Posts: 455
Joined: 21 Sep 2015, 12:30
Location: Nova Gorica

Re: trgovine

Post by brezo »

Dobro jst sm sklepal po tem ker je reku da nima kaj dat na znizanje ker je ze use prodal, da je imel dobro sezono. Kolko je naroceval in kolko ne, nevem ker nisem govoril z njim o tem.
blisk
Posts: 1521
Joined: 20 Jan 2012, 18:15

Re: trgovine

Post by blisk »

Ni glih bogatije z ribiško opremo, verjemi. Se pa da preživet :yeah:
brezo
Posts: 455
Joined: 21 Sep 2015, 12:30
Location: Nova Gorica

Re: trgovine

Post by brezo »

Sploh nism mislu tega da je bogatija ampak sem hotel rect da eni nimajo on- line pa jim zadeva se zmeri uredu laufa.
User avatar
CBB
Posts: 1462
Joined: 04 Dec 2013, 15:28
Location: Horjul
Contact:

Re: trgovine

Post by CBB »

blisk wrote:Ni glih bogatije z ribiško opremo, verjemi. Se pa da preživet :yeah:
To je relativno. Poglej NF77.... cene ima prave, štacune po celi avstriji, online shop odličen... ziher mu ne gre slabo:) Magurotu tut dobro "preživi"... Pravi ribič bo pa težko. Ker ima staro opremo, čudno opremo... Sredi LJ nekako ne moreš pričakovat, da bo štacuna opremljena za morje tako, kot bi si človek želel. Pa sem hotu pri njem enkrat kupit Match palico in ustrezno shimano rolo. Pa je imel eno Shimano match palico za 130 €, blinkersport isto za 90:) Kaj misliš, kje sem kupil? Role v rangu stradica pa ni imel nobene. Ponujal mi je catano se mi zdi... Ko sem kupoval pa prvo Eging palico pa ni vedel kaj je to EGI in trdil, da je za to pač vsaka lahka spinerica dobra... Tko da... In to, da v štacuno pride stranka in reče: Jaz bi pa Saltigo dogfight, on pa odvrne: ne, to je brez veze, ne rabiš, vzami Cormoran za 30€ je lih tolk velika... to je napačen pristop. Ker se mu pač ne da poklicat dealerja. Če robe nima, pa jo lahko naroči, kar bi Shimana sigurno lahko, potem vzame stranki 20% depozita in robo zrihta:)
Čeprav blinker ni dosti boljši, kar se tiče odnosa... Mi je prodal bolentino quantumovo palco, ni kej, dobra je, samo jest sem štorast. Pa sem en vrh polomil. Ob nakupu sem ga spraševal ali lahko zrihta vrhove, pa je rekel, da brez problema, za cca 10€. Zdaj pa ga prosim že ne vem kok časa, da mi jih zrihta, pa mi tudi odgovori ne. Vem, da pašejo še kakšni drugi, ampak jaz hočem original:)
blisk
Posts: 1521
Joined: 20 Jan 2012, 18:15

Re: trgovine

Post by blisk »

Vidiš zaradi takih stvari grem sam do colombota. Se da vse zmenit. To da naroči robo in še za ceno se lahko cenkaš, tako da si na koncu na ceni kot po internetu.
Ima pa na zalogi precej manj robe kot pred leti, če si pa želiš saltigo jo imaš v enem tednu.
Biznis pa laufa tem shopom ki delajo na veliko oziroma kot magurotu ki prodaja vglavnem eksotiko ki jo drugje po evropi težko dobiš.
Kar se tiče pa samega znanja so po slo shopih precej švoh, marsikdo ne ve niti kaj prodaja. Če greš npr v gorici v lovca je precej odvisno kdo dela turnus, en prodajalec ve kaj je ribolov, ostali pa samo kaj je strelno orožje :bwahaha:
User avatar
zmešan
Posts: 1864
Joined: 26 Nov 2012, 19:50
Location: litija -zg.jarše

Re: trgovine

Post by zmešan »

Špica,Decathlon bo imel trgovino v LJ.Iščejo delavca z ribiškem znanjem.
Don't drink water,because fish fuck in it.
User avatar
kr'en
The Boss
Posts: 3427
Joined: 16 Feb 2008, 16:21
Location: Domžale

Re: trgovine

Post by kr'en »

Image
User avatar
tinker
Posts: 4057
Joined: 10 Jun 2008, 14:24

Re: trgovine

Post by tinker »

Bil sem pri Magurotu v ZG, poznam fante....laufa jim zaradi e-trgovine, s tem, da gre 95% robe v tujino.
Post Reply