Stran 1 od 1

slike

Objavljeno: 10 Jun 2013, 11:08
Napisal/-a zmešan
Žan, bi se mogoče dalo še na kak drug način spravit slike na forum ali sta samo ti dve varijanti(moj album in shrani.si)

Re: slike

Objavljeno: 10 Jun 2013, 11:23
Napisal/-a kr'en
Ma teh ponudnikov za upload slik je polno na internetu.

https://www.google.si/search?q=image+up ... e&ie=UTF-8

Zakaj, shrani si ni vredu? :unsure: Jaz sem uporabljal tudi file.si zadnje leto ali dve. Potem so ga pa kar ukinili en dan. :hrmf: In logično potem veliko (če ne večina) slik na tem forumu, ki sem jih dal jaz gor, nenadoma ni bilo več vidnih. :grrr:

Možnost je sicer tudi upladati slike direktno na strežnik kjer je tudi forum. Ampak to ne pride v poštev ker se bo prostor na strežniku potem hitro zapolnil. Slike od vsega namreč na forumu zavzemajo največ placa.

Re: slike

Objavljeno: 10 Jun 2013, 11:28
Napisal/-a zmešan
saj nisem misli,da mi vredu.Je fora v tem,da nimam PC ampak dostopam prek mobilca zato me zanima.

Re: slike

Objavljeno: 10 Jun 2013, 12:22
Napisal/-a kr'en
Aja, hm, za nalaganje slik prek mobilca in potem limanje v teme bo pomojem problem, ker strani enostavno še niso optimizirane za to. Če odštejem kliente in aplikacije za nalaganje slik na twitter, Facebook, Instagram in podobna družabna omrežja.

Bi bilo pa fino imeti takega ponudnika nalaganja slik. Slikaš, naložiš, obkljukaš še, če hočeš še da ti sliko pomanjša in ti na koncu avtomatsko pljune ven, oz kopira, link ki bi ga potem enostavno prilepil na forum.

Re: slike

Objavljeno: 10 Jun 2013, 12:33
Napisal/-a febola
Iphone in dropbox lepo sodelujeta. Težava je samo v velikosti slik. Slikaš manjše slike in je težava rešena.

Re: slike

Objavljeno: 10 Jun 2013, 12:48
Napisal/-a zmešan
Sem še na enem drugem forumu,tam sem slike naložil direkt z mobilca.

Re: slike

Objavljeno: 07 Nov 2014, 17:25
Napisal/-a sova
Zan,rabim eno informacijo glede nalaganja slik. A je bila ta zamenjava kriva, da nisem mogel nalozit vec kot tri slike, ker kot si verjetno videl v novem postu se mi je to zgodilo. Sem moral ostale nalozit z linkom. Hvala za odgovor.


lp.

Re: slike

Objavljeno: 07 Nov 2014, 17:37
Napisal/-a kr'en
Ja sem videl, ampak, nebi smelo bit problem v tem. Lahko da ti je klient, kamor si uploadal ne dovoli več kot 3. :unsure:

Sicer pa, če so direktni linki ki se končajo z .jpg preprosto napišeš [img]slika[/img] (namesto besede slika prilepiš link) in bi ti moral forum narediti prikaz slike. Imaš tudi to funkcijo na forumu zgoraj nad obrazcom kamor pišeš je en gumb Img.

Sem ti jaz popravil sedaj, da so vse slike prikazane.

Re: slike

Objavljeno: 07 Nov 2014, 17:50
Napisal/-a sova
Hvala.

lp.