Simobil

Odgovori
Uporabniški avatar
coil
Prispevkov: 88
Pridružen: 02 Avg 2015, 11:42
Kraj: Domžale

Simobil

Odgovor Napisal/-a coil » 23 Dec 2016, 18:55

Še komu ne dela, forum preko mobilnih podatkov, ki ima operaterja simobil ali bob?

meni napiše: 1.1 gateway timeout

Uporabniški avatar
Đony
Prispevkov: 405
Pridružen: 09 Okt 2015, 10:24
Kraj: Krašowc

Re: Simobil

Odgovor Napisal/-a Đony » 23 Dec 2016, 20:12

Tudi meni ne odpre prek Boba, napiše
S prikazovanjem te strani imamo težave.

Oradex
Prispevkov: 67
Pridružen: 14 Jul 2015, 16:26
Kraj: Ljubljana

Re: Simobil

Odgovor Napisal/-a Oradex » 23 Dec 2016, 20:36

Tudi mene tole zajebava..Je pa tako da kakšen mesec ne odpre potem pa spet nekaj časa odpira in spet ne.
Lp Anže

_SilverArrow_
Prispevkov: 198
Pridružen: 06 Avg 2014, 21:56

Re: Simobil

Odgovor Napisal/-a _SilverArrow_ » 23 Dec 2016, 23:31

Isto, sem mislil da je kaj z fonom narobe pa zgleda da ne.

Tarzan
Prispevkov: 31
Pridružen: 03 Dec 2015, 20:24

Re: Simobil

Odgovor Napisal/-a Tarzan » 24 Dec 2016, 09:46

Lahko, da imaji tezavo z DNS. Na Androidih lahko preneses aplikaciji za spreminjanje nastavitve DNS, preveri, ce deluje, ko jih nastavis na kake druge. Poskusis lahjo bastavitve operaterja, kjer deluje, googlove brezplacne dns, ali pa arnesova, ta vem iz glave.. 193.2.1.66 in 193.2.1.72

brezo
Prispevkov: 359
Pridružen: 21 Sep 2015, 12:30
Kraj: Nova Gorica

Re: Simobil

Odgovor Napisal/-a brezo » 25 Dec 2016, 11:19

Jst imam tudi take tezave pero mam od telekoma

blisk
Prispevkov: 1508
Pridružen: 20 Jan 2012, 19:15

Re: Simobil

Odgovor Napisal/-a blisk » 27 Dec 2016, 15:51

meni pa noče poslat zasebnih sporočil. ostalo dela. simobil

Odgovori