Katamarani, trajekti, ladijce, taxiji...

Odgovori
R0XZ
Prispevkov: 81
Pridružen: 12 Jun 2012, 22:14

Katamarani, trajekti, ladijce, taxiji...

Odgovor Napisal/-a R0XZ » 19 Jul 2012, 11:16

Nisem našel take teme, zato jo odpiram.

Zanima me če ima kdo izkušnje s hrvaškim katamaranom, ker je omejitev prtljage 20/25kg(že samo vino je težje) :slin: in nebi rad da nas ne spustijio gor(rijeka-susak). vem za enega, ki mu niso dovolil vzet motorja od čolna.. ampak mislim, da če se vso prtljago lepo razporedi po potovalkah, torbah (da ne zgleda veliko), nebi smeli imet problemov(upam). vedno, ko smo sli s tem "brzobrodom" je bilo izven sezone in niso bli nič pozorni na težo...

še ena dogodivščina.. enkrat jeseni smo se spravljali na Susak iz Malega Lošinja z vezo(una ladijca ki vozi ljudi, robo za v trgovine...)
no in prvi dan ni šla zaradi slabega vremena(močan jugo) noč smo pre(spali/žurali) v Malem Lošinju. drug dan spet ni šla in smo se odločili, da pokličemo enega domačina(taxi), da nas odpelje na susak za 400kun, kar niti ni drago, če je več potnikov. Ko smo prišli s čolnom na odprto, parmetrski valovi, ko smo prišli na dno vala se okoli ni videlo nič razen na vsaki strani val...res zanimiva izkušnja s super družbo :)

Odgovori